TEGN PÅ DIN GEARKASSE SKAL SKIFTES

Der kan være flere forskellige typer tegn på, at din gearkasse trænger til et eftersyn. Herunder finder de mest almindelige symptomer på, at det vil være en god ide at komme forbi værkstedet for at få din automatgearkasse tjekket.

  • Der forekommer mislyde, når du skifter gear
  • Din bil går ud af gear, når du kører
  • Gearstangen modsætter sig, ved gearskift?
  • Advarselslampen lyser
  • Din gearkasse lækker olie
  • Mangler acceleration ved gearskift

TAG DIN AUTOMATGEARKASSE TIL EFTERSYN HOS SERVICECENTER NORD

Så snart du begynder at bemærke usædvanligheder i forbindelse med gearskifte. Så er det værd at overveje at få din Mercedes sendt af sted på værksted hos ServiceCenter Nord. Din gearkasse udsættes for megen brug gennem tiden, og der vil uden tvivl komme et tidspunkt, hvor du vil begynde at bemærke problemer med denne.

Vi ved godt, at reparation af en automatgearkasse nemt kan løbe op og blive en dyr affære.

Derfor undersøger vi altid alle muligheder hos os, og tilbyder dig de muligheder og den service, der giver bedst mening for din bils stand og dit generelle behov. Da vi er et uautoriseret værksted, kan vi netop tilbyde lige nøjagtig den løsning, der vil være det bedste i dit tilfælde. Uanset om det er hele din gearkasse, der trænger til at blive udskiftet, eller om det eksempelvis bare er converteren.

Så tilbyder vi reparation af automatgearkasser for alle Mercedes modeller – nyere som ældre.

UDSKIFTNING AF CONVERTER

Vi oplever tit, at converteren hurtigt kan gå i stykker. Derfor tilbyder vi renoverede og ikke mindst forstærkede convertere, der koster det halve, men til gengæld er bedre end den originale. Det er altså en klar fordel for dig som kunde, hvis du ønsker et godt resultat men kun til den halve pris. Vi går op i kvalitetsarbejde, og udskifter kun med dele, som vi kan stå inde for, og som vi ved egner sig til din Mercedes.

SKAL DIN AUTOMATGEARKASSE UDSKIFTES?

Uanset hvad, der viser sig at være problemet med din automatgearkasse. Finder vi den bedst egnede løsning.

Herunder tilbyder vi både at renovere din automatgearkasse. Herefter bliver resultatet som ny. Men det er blot en billigere løsning end en helt ny. I andre tilfælde skifter vi hele gearkassen ud – med enten en brugt eller helt ny.

BOOK EN TID TIL REPARATION AF DIN AUTOMATGEARKASSE

Hvis du ønsker, at vi skal hjælpe dig med eftersyn eller reparation af din automatgearkasse, så tag fat i os med det samme.

Kontakt servicecenter-nord

Har du brug for en Mercedes-mekaniker? Servicecenter-Nord er klar til at hjælpe dig.

Eller send din opgave til os på mail:

servicecenternord@mail.dk

kontakt værkstedet

Kontakt os eller kom forbi vores Mercedes-mekaniker

Hvis du har spørgsmål angående vores Mercedes-værksted, så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag. Du kan også altid komme forbi værkstedet – så kan vi tage et kig på din bil og give dig en konkret pris på vores bilservice.

Vurderet 5/5 baseret på anmeldelser på Google

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt os

Servicecenter-Nord ApS

Kratbjerg 238 A, 3480 Fredensborg

CVR-nummer: 32568599

Læs vores cookiepolitik

mercedes-specialister i fredensborg

Hos ServiceCenter Nord er vi to mekanikere, Atle Westby og Jan Scheef, samt vores lærling Miki. Vi har tilsammen over 30 års erfaring med at servicere og vedligeholde Mercedes biler. Vi er et stærkt team, der arbejder godt sammen og supplerer hinanden, så vi altid løser vores kunders opgaver bedst muligt.

© Servicecenter-Nord. Alle rettigheder forbeholdes.