Hold et velfungerende klimaanlæg i bilen

Over tid vil din bils airconditionanlæg tabe effekt og ydeevne, og det er derfor vigtigt, at du løbende får det serviceret, så du kan holde din bil dejlig varm i vintermånederne – og nedkølet, når solen bager om sommeren.

Hvis du har en Mercedes og ønsker at få udført airconditionservice hos en specialiseret Mercedes-mekaniker, så kan vi hos ServiceCenter Nord hjælpe dig.

I vores værksted i Fredensborg har vi nemlig specialiseret os i Mercedes biler, og vi kan derfor servicere dit klimaanlæg, så du er sikret, at det altid fungerer optimalt. Vi tager imod bilejere fra hele vores lokalområde, og du kan eksempelvis hurtigt komme forbi med din bil, hvis du bor i Hillerød, Helsingør eller et andet sted heromkring.

Mercedes airconditionservice og -reparation

Med et velfungerende klimaanlæg i din Mercedes kan du nyde godt af en effektiv køle- og opvarmningsevne, samtidig med at indeklimaet i din bil er godt og sundt. Med airconditionservice sørger du for en optimal ydeevne, mens du undgår større reparationsarbejde, da anlægget vedligeholdes løbende, og problemer tages i opløbet.

Hvis du oplever, at din Mercedes’ aircondition ikke fungerer optimalt, laver lyde når det bliver tændt eller skaber en mærkelig lugt i bilen, så kan det være et tegn på, at anlægget er gået i stykker. I den forbindelse tilbyder vi også reparation af airconditionanlæg på Mercedes-biler, og vi udfører arbejdet ud fra fabrikantens forskrifter. Med vores hjælp har du altid et velfungerende klimaanlæg og en velkørende Mercedes.

Kontakt os for et tilbud på Mercedes aircon-service

Skal klimaanlægget på din Mercedes repareres, eller kunne du tænke dig at få tjekket, om det fungerer optimalt? Så tag din bil med forbi vores Mercedes-værksted, og lad os kigge på det. Vi ser frem til at hjælpe dig med en god køreoplevelse i din Mercedes med vores airconditionservice.

Kontakt servicecenter-nord

Har du brug for en Mercedes-mekaniker? Servicecenter-Nord er klar til at hjælpe dig.

Eller send din opgave til os på mail:

servicecenternord@mail.dk

kontakt værkstedet

Kontakt os eller kom forbi vores Mercedes-mekaniker

Hvis du har spørgsmål angående vores Mercedes-værksted, så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag. Du kan også altid komme forbi værkstedet – så kan vi tage et kig på din bil og give dig en konkret pris på vores bilservice.

Vurderet 5/5 baseret på anmeldelser på Google

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt os

Servicecenter-Nord ApS

Kratbjerg 238 A, 3480 Fredensborg

CVR-nummer: 32568599

Læs vores cookiepolitik

mercedes-specialister i fredensborg

Hos ServiceCenter Nord er vi to mekanikere, Atle Westby og Jan Scheef, samt vores lærling Miki. Vi har tilsammen over 30 års erfaring med at servicere og vedligeholde Mercedes biler. Vi er et stærkt team, der arbejder godt sammen og supplerer hinanden, så vi altid løser vores kunders opgaver bedst muligt.

© Servicecenter-Nord. Alle rettigheder forbeholdes.