HVILKE PROBLEMER KRÆVER DIAGNOSTICERING?

Har du problemer med din Mercedes? Så kan vi hjælp dig med vores Mercedes diagnose tester. Problemerne kan omfatte alt fra udskiftning af komponenter, hvis computeren til gearkassen er defekt, til problemer med soltaget eller varmen i sædet. Vi kan finde og udbedre alle elektroniske problemer i din Mercedes-Benz med vores mercedes diagnose tester.

Vores værksted ligger i Fredensborg, og vi har mange tilfredse kunder i Hillerød, Helsingør og de omkringliggende byer. Tag endelig kontakt til os allerede i dag, hvis vi skal hjælpe dig videre med de problemer, som din bil måtte have.

HVORDAN UDFØRER VI DIAGNOSTICERING MED MERCEDES DIAGNOSE TESTER?

Hos ServiceCenter Nord har vi det nyeste, originale udstyr fra Mercedes og den nyeste udgave af Mercedes diagnose tester. Vi har dermed også online adgang til fabrikken, så vi både kan kode og opdatere systemerne i bilen. Til bilernes elektroniske systemer bruger vi Mercedes’ Xentry og DAS programmer. WIS og EPC bruger vi til andre tekniske data og reservedele.

Vi har også avanceret sonde-udstyr til at “snuse” sig frem til den mindste lille utæthed i dit klima-anlæg. Så er der fejl på et eller flere af din bils elektroniske muligheder, så kan vi hjælpe med at diagnosticere problemet og bagefter udbedre det!

KONTAKT OS FOR TIDSBESTILLING

Har din Mercedes brug for at komme på værkstedet for at blive diagnosticeret? Så tag fat i os. Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have og sætte et kryds i kalenderen den dag, du har tid. Vores Mercedes diagnose tester er altid klar til at tage imod dig og din bil.

Kontakt servicecenter-nord

Har du brug for en Mercedes-mekaniker? Servicecenter-Nord er klar til at hjælpe dig.

Eller send din opgave til os på mail:

servicecenternord@mail.dk

kontakt værkstedet

Kontakt os eller kom forbi vores Mercedes-mekaniker

Hvis du har spørgsmål angående vores Mercedes-værksted, så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag. Du kan også altid komme forbi værkstedet – så kan vi tage et kig på din bil og give dig en konkret pris på vores bilservice.

Vurderet 5/5 baseret på anmeldelser på Google

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt os

Servicecenter-Nord ApS

Kratbjerg 238 A, 3480 Fredensborg

CVR-nummer: 32568599

Læs vores cookiepolitik

mercedes-specialister i fredensborg

Hos ServiceCenter Nord er vi to mekanikere, Atle Westby og Jan Scheef, samt vores lærling Miki. Vi har tilsammen over 30 års erfaring med at servicere og vedligeholde Mercedes biler. Vi er et stærkt team, der arbejder godt sammen og supplerer hinanden, så vi altid løser vores kunders opgaver bedst muligt.

© Servicecenter-Nord. Alle rettigheder forbeholdes.