Har du været ude for et uheld med din Mercedes, som skal dækkes af din forsikring?

Som autoriseret Mercedes-værksted tilbyder vi her ved ServiceCenter Nord udbedring af forsikringsskader på Mercedes-biler. Vi kan klare alt inden for service og reparation af Mercedes, og vi udfører derfor en kompetent og hurtig reparation, så du kan komme godt tilbage på vejene. Vi tilbyder reparation af forsikringsskader på vores værksted her i Fredensborg. Du kan således nemt og hurtigt komme forbi med din bil, hvis du bor i Hillerød, Helsingør eller et andet sted her i området.

Hurtig og imødekommende betjening ved forsikringsskader på Mercedes

Hvis der er nogen, som er bakket op i din Mercedes på en parkeringsplads, eller hvis du på anden vis har fået en større eller mindre skade på bilen, så kan det være til stor frustration. Vi forstår, at du ønsker en hurtig service og reparation, så du ikke skal vente længe på at få din bil lavet – og vi arbejder derfor effektivt for at imødekomme dine behov.

Ved forsikringsskader på Mercedes-biler er det afgørende, at du finder et værksted, der kan tage kompetent hånd om reparationen. Din forsikring vil ikke nødvendigvis godkende enhver mekaniker, men som specialiseret Mercedes-værksted kan vi garantere, at udbedringen af skaden sker ud fra fabrikantens forskrifter og derfor tilgodeses af dit forsikringsselskab.

Kontakt os og få repareret din Mercedes

Hvis du har en forsikringsskade på din bil, som skal udbedres hos en erfaren og dygtig mekaniker med speciale i Mercedes-biler, så står vi klar til at hjælpe dig. Kom forbi med din bil og lad os kigge på den. Vi er klar til at få den hurtigt og godt tilbage på vejene.

Kontakt servicecenter-nord

Har du brug for en Mercedes-mekaniker? Servicecenter-Nord er klar til at hjælpe dig.

Eller send din opgave til os på mail:

servicecenternord@mail.dk

kontakt værkstedet

Kontakt os eller kom forbi vores Mercedes-mekaniker

Hvis du har spørgsmål angående vores Mercedes-værksted, så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag. Du kan også altid komme forbi værkstedet – så kan vi tage et kig på din bil og give dig en konkret pris på vores bilservice.

Vurderet 5/5 baseret på anmeldelser på Google

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt os

Servicecenter-Nord ApS

Kratbjerg 238 A, 3480 Fredensborg

CVR-nummer: 32568599

Læs vores cookiepolitik

mercedes-specialister i fredensborg

Hos ServiceCenter Nord er vi to mekanikere, Atle Westby og Jan Scheef, samt vores lærling Miki. Vi har tilsammen over 30 års erfaring med at servicere og vedligeholde Mercedes biler. Vi er et stærkt team, der arbejder godt sammen og supplerer hinanden, så vi altid løser vores kunders opgaver bedst muligt.

© Servicecenter-Nord. Alle rettigheder forbeholdes.