Skip to main content
Service Center Nord
Specialister i Mercedes-Benz

Vi tilbyder undervognsbehandling i god kvalitet

Servicecenter Nord klarer alt inden for Mercedes

Trænger din Mercedes til en undervognsbehandling? Vi påtager os gerne opgaven.

Servicecenter Nord er dit specialiserede bilværksted inden for Mercedes. Vi holder til i Fredensborg, og vores kunder kommer fra både Helsingør, Hillerød og omegn. Ligegyldigt hvad du skal have klaret på din Mercedes, så kan vi løse opgaven.

Vores dygtige automekanikere har mange års erfaring i feltet, og vi kan klare både store og små opgaver. Når du henter din Mercedes efter en omgang rustbehandling i vores værksted, vil det føles som en splinterny bil.

Derfor skal vi lave din næste undervognsbehandling

Når vi laver undervognsbehandling, så kan du regne med at få resultater i den bedste kvalitet. Vi er stolte af vores arbejde, og vi kan vores håndværk til perfektion. Vi laver rustbeskyttelse, så din bil bliver mindre modtagelig overfor rustangreb.

Med en god undervognsbehandling vil din bils levetid øges eller vedligeholdes. Det er dermed en god idé at få lavet, hvis du ikke er typen, som får ny bil ofte.

God service er vigtigt for os, og vores medarbejdere går altid i tæt dialog med vores kunder. Du kan altid føle dig tryg ved at aflevere din bil hos os. Hvis du har lyst, må du også gerne sidde med og overvære undervognsbehandling af din Mercedes. Din tilfredshed og tryghedsfornemmelse er vores første prioritet.

Hør mere om vores ydelser

Vi har gode priser på alle vores ydelser, og det er ikke nogen undtagelse med rustbehandling. Vi har altid en skarp pris og et godt tilbud til dig.

Hvis du er nysgerrig og gerne vil vide mere, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan både fanges på telefon i vores åbningstider og e-mail. Vi vil besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.