Skip to main content
Service Center Nord
Specialister i Mercedes-Benz

Har din Mercedes fået stenslag?

Servicecenter Nord fikser alle mindre skader og ridser

Det kan desværre være svært at undgå stenslag i løbet af en bils levetid. Hvis du står og mangler en automekaniker til at lave reparation af stenslag på din Mercedes, så er du heldigvis havnet det rigtige sted.

Vi kan klare alt inden for service af Mercedes. Hos os kan du få lavet udskiftning af bilruder til en god pris. Vores specialiserede mekanikere finder hurtigt ud af, hvad din Mercedes har brug for, så den igen kommer i topform. Vi har adresse i Fredensborg, og vores tilfredse kunder kommer kørende hele vejen fra Hillerød, Helsingør og omegn.

Reparation af stenslag på Mercedes

Når vi ordner din Mercedes, så er du garanteret den bedste service hele vejen igennem. Vi sørger altid for at have vores kunder med inde over processen. Det er tilladt at blive og overvære reparationen. På den måde skaber vi tryghed, og du kan føle dig sikker på, at din bil er i gode hænder.

Du kan også sagtens aflevere din bil og hente den, når vi er færdige med vores arbejde. Hvis du skal have lavet udskiftning af forrude, så klarer vi det med et snuptag. Vi leverer altid de bedste resultater, og man vil ikke kunne se, at din Mercedes har haft stenslag eller andet efter et besøg i vores værksted.

Få et godt tilbud på reparation af din bilrude

Vi kan altid give gode priser på reparation af stenslag på Mercedes og udskiftning af bilruder. Hvis du vil vide mere om, hvad vi kan fikse på din Mercedes, så tag kontakt i dag. Vi vil med glæde besvare din henvendelse, og vi ser frem til at høre fra dig!