Skip to main content
Service Center Nord
Specialister i Mercedes-Benz

Fælge og reservedele til Mercedes i højeste kvalitet

Vi har masser af gode tilbud og skarpe priser

Mangler du reservedele til din Mercedes? Måske kunne du bruge nogle nye Mercedes-fælge, så din bil står skarpt?

Hos Servicecenter Nord kan du få alt inden for fælge og reservedele til Mercedes.

Vi er din Mercedes specialist, og vi kan klare hvad som helst inden for autodele til Mercedes. Hvis du er den heldige ejer af det lækre bilmærke, så er vi det ideelle autoværksted. Vores dygtige automekanikere kan også tilbyde service og reparation.

 Hvis du er i tvivl om noget vedrørende reservedele og fælge til Mercedes, så kommer vi gerne med kompetent vejledning og gode råd. Vores bilværksted har beliggenhed i Fredensborg, og vores tilfredse kunder kommer både fra Hillerød, Helsingør og omegn.

Med nye reservedele og fælge til Mercedes vil din bil føles som ny

Når du får nye reservedele og Mercedes-fælge til din E-klasse hos os, kan du være sikker på, at de er i højeste kvalitet. Vores dygtige automekanikere hjælper dig gerne med montering, så du er sikker på, at alting bliver gjort ordentligt. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi tilbyder kompetent rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvad din bil har brug for.

Kontakt os og hør mere om reservedele til Mercedes

Hos os kan du få en skarp pris på din fælge eller reservedele til Mercedes. Hvis du vil vide mere om, hvad vi tilbyder, så tag kontakt i dag. Vi glæder os til at høre fra dig og vil med fornøjelse besvare din henvendelse. Fang os på enten telefon i åbningstiderne eller på e-mail.