Skip to main content
Service Center Nord
Specialister i Mercedes-Benz

VI HAR EN MERCEDES DIAGNOSE TESTER

HVILKE PROBLEMER KRÆVER DIAGNOSTICERING?

Har du problemer med din Mercedes? Så kan vi hjælp dig med vores Mercedes diagnose tester. Problemerne kan omfatte alt fra udskiftning af komponenter, hvis computeren til gearkassen er defekt, til problemer med soltaget eller varmen i sædet.

Vi kan finde og udbedre alle elektroniske problemer i din Mercedes-Benz med vores mercedes diagnose tester.

Vores værksted ligger i Fredensborg, og vi har mange tilfredse kunder i Hillerød, Helsingør og de omkringliggende byer. Tag endelig kontakt til os allerede i dag, hvis vi skal hjælpe dig videre med de problemer, som din bil måtte have.

HVORDAN UDFØRER VI DIAGNOSTICERING MED MERCEDES DIAGNOSE TESTER?

Hos ServiceCenter Nord har vi det nyeste, originale udstyr fra Mercedes og den nyeste udgave af Mercedes diagnose tester.

Vi har dermed også online adgang til fabrikken, så vi både kan kode og opdatere systemerne i bilen.

Til bilernes elektroniske systemer bruger vi Mercedes’ Xentry og DAS programmer. WIS og EPC bruger vi til andre tekniske data og reservedele.

Vi har også avanceret sonde-udstyr til at “snuse” sig frem til den mindste lille utæthed i dit klima-anlæg.

Så er der fejl på et eller flere af din bils elektroniske muligheder, så kan vi hjælpe med at diagnosticere problemet og bagefter udbedre det!

KONTAKT OS FOR TIDSBESTILLING

Har din Mercedes brug for at komme på værkstedet for at blive diagnosticeret? Så tag fat i os.

Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have og sætte et kryds i kalenderen den dag, du har tid. Vores Mercedes diagnose tester er altid klar til at tage imod dig og din bil.