Skip to main content
Dækhotel og billigt dækskift til Mercedes-ejere
Servicecenter Nord klarer alt inden for dæk

Står din gamle Mercedes og har brug for nye dæk, eller er det tid til dækskift? 

Der kan være mange grunde til at få skiftet dæk på bilen. Nogle gange er det nødvendigt at gå fra sommerdæk til vinterdæk, når årstiderne skifter, og i den forbindelse skal dækkene, der ikke er i brug, opbevares forsvarligt. Andre gange er de gamle dæk blevet slidt op, og der skal nye til.

Når du har brug for at få skiftet dæk på din Mercedes, så står vores dygtige automekanikere klar til at give en hjælpende hånd. Vi har mange års erfaring med Mercedes, og du kan trygt regne med, at din bil er godt kørende efter et besøg hos os. Vores bilværksted og dækhotel ligger i Fredensborg, og vi har kunder fra både Hillerød, Helsingør og omegn.

Derfor skal vi lave dit næste dækskift

Når du får Servicecenter Nord til at lave dækskift, så får du de mest kompetente bilmekanikere på opgaven. Vi har mange års erfaring med montering af dæk, og du kan trygt stole på, at vi kan vores kram. Vi er særligt specialiserede inden for Mercedes, så hvis du er den heldige ejer af det tyske bilmærke, så er vi din foretrukne mekaniker.

Når vi foretager udskiftning af dæk, så sørger vi altid for, at du får din bil hurtigt tilbage, så du er parat til at indtage vejene. Alle vores dæk og reservedele er i god kvalitet, så du skal ikke regne med at komme tilbage igen foreløbigt efter et besøg på vores autoværksted.

Opbevaring af dæk på vores dækhotel

Mellem skift til vinterdæk og skift til sommerdæk skal dine bildæk, der ikke er i brug, opbevares et sted. I den forbindelse tilbyder vi at opbevare dem for dig her på vores dækhotel. Du behøver således ikke selv finde plads hjemme i garagen eller skuret, da vi passer godt på dem her på vores dækhotel, så de er klar, når de igen skal skiftes ud.

Bestil tid til hjulskift og opbevaring her hos os

Dækskift hos Servicecenter Nord er oftest en billig omgang. Du får altid en konkurrencedygtig pris hos os. Hvis du gerne vil høre nærmere om vores priser på dækskift og opbevaring på dækhotel, så kontakt os i dag.

Vi vil med fornøjelse besvare dine spørgsmål, og vores venlige medarbejdere sidder klar med et godt tilbud til dig.