Skip to main content
Service Center Nord
Specialister i Mercedes-Benz

Få lavet autoservice af din Mercedes

Servicecenter Nord er Mercedes-specialist

Er du den heldige ejer af en Mercedes? Er du på jagt efter et bilværksted med automekanikere, som er specialiserede i Mercedes-service? Vil du gerne have mulighed for at få lavet billig autoservice af din Mercedes? I så fald er du havnet det rigtige sted.

 Vi er Servicecenter Nord, og vi er din Mercedes-specialist. Vores værksted har adresse i Fredensborg, og vores kunder også fra Hillerød, Helsingør og omegn. Vi kan klare alt inden for autoservice af Mercedes.

På vores autoværksted kan du få din bil tilset af en dygtig og erfaren Mercedes-specialist. Du kan både få lavet reparationer og almindelig service. Lige meget hvad du har brug for, så står vores dygtige medarbejdere klar til at give din bil en kærlig hånd.

Derfor skal du vælge os til at lave autoservice af Mercedes

Vi vægter god service højt, og vi ved, hvordan man får kunderne til at føle sig trygge og sikre. Vi har tæt dialog hele vejen igennem, og du har tæt kontakt med din mekaniker fra start til slut. Sådan undgår vi, at der opstår tvivl eller misforståelser igennem processen.

Når du vælger Servicecenter Nord til at lave Mercedes-service, så får du meget for dine penge. Herunder følgende fordele:

  • Professionel service via tæt kundekontakt
  • Gennemsigtige rapporter og processer
  • Mange års erfaring inden for faget og Mercedes
  • Nogle af markedets bedste priser på Mercedes-autoservice

Du må gerne kigge med under reparationen, men du kan også aflevere bilen og hente den, når vi er færdige. Vi har mange års erfaring med bilservice, og du kan stole på, at vi ved, hvad vi laver. Som en Mercedes-specialist kan du regne med, at vi kan vores kram, og at vores faglighed er i top.

Kontakt os i dag og hør mere om Mercedes-service

Hos os er autoservice af Mercedes en billig affære ift. andre på markedet. Selvfølgelig afhænger vores priser af, hvad du skal have lavet, men vi holder os altid til et lavt prisleje. Hvis du vil vide mere, så tag kontakt til os i dag. Vi kan både fanges på telefon og e-mail.